Порука генералног директора Организације за исламску културу и комуникације поводом убиства репортерке Телевизије Ал-Џазира

141

Порука Хођат-ул-ислама Мохамада Мехдија Иманипура, генералног директора Организације за исламску културу и комуникације, поводом мученичке смрти репортерке Ал-Џазире.

„Ми смо Божији и њему се враћамо.

Мучеништво Ширин Абу Акле, ветерана и посвећеног новинара Телевизије Ал-Џазира, која је убијена током извештавања о злочинима окупаторског режима у Џенину у Палестини, подигло је још једну завесу бруталности и охолости овог окупаторског режима пред очима света.

Намерно и циљано убиство мученице Абу Акле од стране ционистичког режима јасно указује колико је страха међу окупаторима изазвало просветљавање од стране медија, новинара и мислилаца у борби против лажне природе окупаторског режима у Палестини.

Мученица Абу Акла је још једна жртва борбе против заклетих непријатеља човечанства, посвећени новинар који је током своје медијске каријере увек са примерном способношћу и вештином приказивао угњетавање палестинског народа и народа Палестине.

Убиство ове новинарке ће свакако поставити тежак задатак пред друге новинаре борце за правду на пољу откривања злочина ционистичког режима. А на крају овог светлог и светог пута, уз божију помоћ, биће ослобођење свете земље Кудса и Палестине од окупатора.“

 

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена.