Изложба „Иранска уметност и рукотворине“ у Народној скупштини Србије

Изложба "Иранска уметност и рукотворине" у Народној скупштини Републике Србије
655

Амбасада Исламске Републике Иран у Београду и Народна скупштина Републике Србије позивају Вас на изложбу под називом „Иранска уметност и рукотворине“ у Народној скупштини Републике Србије, Трг Николе Пашића 13.

Посетиоци ће имати прилику да виде вредна уметничка дела врхунских иранских мајстора хатама, емајла, таписерије, украсних зидних тепиха, колажа од текстила, осликавања тканина, израде предмета од коже, израде предмета од кованих метала, израде накита од смоле и слично. У склопу изложбе биће организоване и ‎радионице колажа од текстила и минијатуре.

Изложба се може посетити од понедељка 3. децембра до петка 7. децембра у два термина, од 12 и од 16 часова, уз обавезно заказивање посете.

Напомена: Посете изложби могуће ‎су у оквиру групa којe формира Културни центар И. Р. Ирана. У ту сврху молимо ‎заинтересоване да се обрате Културном центру Ирана на бројеве телефона: 011/367-‎‎2564 и 011/2660-386.

За улазак у Народну скупштину потребно је код себе имати ‎личну карту, а за млађе од 18 година школску књижицу или важећи пасош.‎

Добро дошли!‎

 

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена.