fbpx

Упис на курсеве персијског језика продужен до 20. октобра

1.609

 

Обавештавају се сви заинтересовани за изучавање персијског језика и упознавање са иранском културом и књижевношћу да је рок за упис на курсеве персијског језика за школску 2021/22. годину продужен до 20. октобра 2021.‎

 

Курсеви персијског језика одржаваће се у два семестра:

Први семестар 20. октобар 2021. – 24. децембар 2021.
Други семестар 16. фебруар 2022. – 27. мај 2022.

 

Цена курса (оба семестра) 15.000 динара
Цена уџбеника 1.000 динара

 

Рок за пријављивање: 20. октобар 2021.

Почетак наставе: 20. октобар 2021.

Место одржавања наставе: Центар за персијске студије, Филолошки факултет Универзитета у Београду (или онлајн уколико буде потребе).

Дани одржавања наставе: среда и петак после 16 часова. Тачан распоред одржавања наставе биће саопштен након завршетка уписа и формирања група.

Начин пријављивања: Пријављивање ће се вршити онлајн на веб-сајту Културног центра Ирана до 20. октобра. 

Начин уписа: Упис ће се вршити лично од првог дана наставе‎.‎ Приликом уписа потребно је да са собом имате личне исправе (личну карту или пасош).

Важне напомене:

‎1. Настава персијског језика ће се изводити у складу са прописима Министарства просвете и ‎технолошког развоја Републике Србије уз поштовање заштитних мера и у складу са ‎здравственим протоколима. ‎

‎2. Настава ће се одржавати комбиновано: у Центру за персијске студије Филолошког факултета (средом и ‎петком у вечерњим часовима) и на даљину, с тим да постоји могућност преласка на наставу на даљину у потпуности ‎у случају погоршања епидемијске ситуације.‎

3. Годишња цена курса (за два семестра) је 15.000 динара. Плаћање је могуће у две рате до ‎краја новембра 2021. године. Уплате се врше лично од првог дана наставе.‎‎

За више информација можете се обратити Културном центру Ирана на број 011/3672564 радним да нима од 9 до 15 часова.

 

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА КУРС ПЕРСИЈСКОГ ЈЕЗИКА

Поштовани будући полазници курса персијског језика,

Молимо Вас да пажљиво прочитате упутство и попуните следећи формулар важећим подацима.

Обратите пажњу да су поједина поља обавезна, те да уколико их не попуните нећете моћи да пошаљете пријаву.

У оквиру пријаве имате могућност (није обавезно) да приложите своју фотографију и копију личне исправе (личне карте или пасоша) уколико их имате у дигиталном формату. Дозвољени формати датотека су png, jpg, jpeg и pdf. Водите рачуна да Ваша фотографија буде формата за личну карту или пасош. Уколико као личну исправу прилажете личну карту, можете приложити скенирану фотокопију, или очитане податке ако Ваша лична карта поседује чип. У случају пасоша, приложите скенирану фотокопију прве стране са сликом. Обратите пажњу да је максимална величина појединачне датотеке 2 мегабајта.

У пољу у коме се од Вас тражи да одговорите на питање да ли сте до сада похађали курс персијског језика, само уколико је одговор "Да" потребно је из падајућег менија у наставку изабрати последњи ниво који сте похађали.

На крају, уколико имате неки коментар, питање или сугестију, можете нам послати поруку. Биће нам задовољство да чујемо Ваше мишљење.

АЗФА 1АЗФА 2АЗФА 3

   курс:  

Након успешно послате пријаве копија исте ће стићи на Вашу имејл адресу.

Уколико имате проблема приликом слања пријаве, односно ако на дну формулара не добијете потврду да је пријава успешно послата, постоји могућност да Вам је у претраживачу укључена екстензија или програм за блокирање реклама (Ad blocker). Молимо привремено их искључите и пробајте поново.
У случају да слање пријаве не успе, молимо да нам тражене податке пошаљете путем имејла на адресу: persijski@iran.rs

Желимо Вам пуно среће и успеха!

 

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена.