fbpx

Упис на курсеве персијског језика

1.787

 

Обавештавају се сви заинтересовани за изучавање персијског језика и упознавање са иранском културом и књижевношћу да Културни центар амбасаде Ирана у Београду, у сарадњи са Фондацијом Са’ди, организује упис на курсеве персијског језика за школску 2020/21 годину.

 

Курсеви персијског језика одржаваће се у два семестра:

Први семестар 26. октобар 2020. – 30. децембар 2020. Испит: ‎20-30. јануар 2021.
Други семестар 15. фебруар 2021. – 28. мај 2021. Испит: ‎‎1-10. јун 2021.

 

Цена курса (оба семестра) 14.000 динара (120 евра)
Цена уџбеника 1.000 динара

 

Рок за пријављивање и упис: 20. октобар 2020.

Почетак наставе: 26. октобар 2020.

Место одржавања наставе: Филолошки факултет Универзитета у Београду (или онлајн уколико буде потребе).

Дани одржавања наставе: среда и петак после 16 часова. Тачан распоред одржавања наставе биће саопштен након завршетка уписа и формирања група.

Начин пријављивања: Прелиминарно пријављивање вршиће се онлајн на веб-сајту Културног центра Ирана до 20. октобра. 

Начин уписа: Упис ће се вршити лично у просторијама Културног центра Ирана на адреси Незнаног јунака 8 закључно са 20. октобром радним данима од 9 до 15 часова. Приликом уписа потребно је да са собом имате личне исправе (личну карту или пасош), а пре доласка молимо Вас да се најавите на бројеве телефона: 011/2660-222 или 011/2660-386.

Важне напомене:

‎1. Настава персијског језика ће се изводити у складу са прописима Министарства просвете и ‎технолошког развоја Републике Србије уз поштовање заштитних мера и у складу са ‎здравственим протоколима. ‎

‎2. По питању начина одржавања наставе поступаћемо у складу с препорукама ‎Филолошког факултета, стога молимо да се из информативних разлога приликом попуњавања формулара за упис ‎изјасните који Вам вид наставе више одговара – онлајн настава или лично присуство.‎

3. Годишња цена курса (за два семестра) је 14.000 динара односно 120 €. Полазници имају и ‎могућност да плаћају по семестру. Уплате се врше приликом уписа, a полазници приликом ‎уписа такође могу да купе уџбеник у просторијама Културног центра Ирана на адреси ‎Незнаног јунака 8. ‎

 

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА КУРС ПЕРСИЈСКОГ ЈЕЗИКА

Поштовани будући полазници курса персијског језика,

Молимо Вас да пажљиво прочитате упутство и попуните следећи формулар важећим подацима.

Обратите пажњу да су поједина поља обавезна, те да уколико их не попуните нећете моћи да пошаљете пријаву.

У оквиру пријаве имате могућност (није обавезно) да приложите своју фотографију и копију личне исправе (личне карте или пасоша) уколико их имате у дигиталном формату. Дозвољени формати датотека су png, jpg, jpeg и pdf. Водите рачуна да Ваша фотографија буде формата за личну карту или пасош. Уколико као личну исправу прилажете личну карту, можете приложити скенирану фотокопију, или очитане податке ако Ваша лична карта поседује чип. У случају пасоша, приложите скенирану фотокопију прве стране са сликом. Обратите пажњу да је максимална величина појединачне датотеке 2 мегабајта.

У пољу у коме се од Вас тражи да одговорите на питање да ли сте до сада похађали курс персијског језика, само уколико је одговор "Да" потребно је из падајућег менија у наставку изабрати последњи ниво који сте похађали.

На крају, уколико имате неки коментар, питање или сугестију, можете нам послати поруку. Биће нам задовољство да чујемо Ваше мишљење.

АЗФА 1АЗФА 2АЗФА 3

   курс:  

Онлајн наставаЛично присуство

Након успешно послате пријаве копија исте ће стићи на Вашу e-mail адресу.

Уколико имате проблема приликом слања пријаве, односно ако на дну формулара не добијете потврду да је пријава успешно послата, постоји могућност да Вам је у претраживачу укључена екстензија или програм за блокирање реклама (Ad blocker). Молимо привремено их искључите и пробајте поново.
У случају да слање пријаве не успе, молимо да нам тражене податке пошаљете путем e-mailа на адресу: info@iran.rs

Желимо Вам пуно среће и успеха!

 

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена.