Саопштење Организације за исламску културу и комуникације о одговору ционистичком режиму

41

Поводом одговора Исламске Републике Иран на недавну агресију ционистичког режима на ирански конзулат у Дамаску, Организација за исламску културу и комуникације издала је следеће саопштење:

У име Свевишњег

„А они који су чинили неправду ускоро ће сазнати каквом ће им казном и осветом Пакао узвратити.“ (Кур’ан, сура Аш-Шуа’ра, ајет 227)

Поносна акција Корпуса гарде Исламске револуције као одговор на дрски напад циониста на конзуларну зграду амбасаде наше земље у Дамаску била је паметна акција у оквиру међународних правила и система, и пример је понизности и ревности храбрих људи који не показују пасивност и слабост према заклетом непријатељу човечанства.

Остварујући искрено обећање исламског Ирана ционистичком непријатељу, то је, као прво, био потез у правцу очувања и заштите територијалног интегритета, а као друго, послата је јасна порука овом нелегитимном режиму, његовим присталицама и савезницима. Врховни вођа Исламске револуције у својим проповедима током Рамазанске молитве ове године је истакао дефинитивну и одлучну казну за режим који је окупирао Ал-Кудс, а ово упозорење је реализовано брзо и на нивоу какав Мосад и ционистичка режимска војска нису ни могли да замисле. Радост палестинске браће и сестара због ове поносне операције, и због очаја и збуњености ционистичког режима и његових присталица у вези са великим подвигом исламског Ирана, резултат је стабилизације дискурса Исламске револуције и формирања система отпора у региону.

Организација за исламску културу и комуникације поштује одлучан и чврст одговор Корпуса гарде Исламске револуције на ционистички режим који убија децу и сматра га златном страницом у историји регионалног развоја. Нека ова божанска победа благослови постојање свих муслимана, слободних људи света, а посебно потлаченог народа у појасу Газе.

 

Оставите коментар

Ваша имејл адреса неће бити објављена.